CATEGORII
Newsletter Afla primul care sunt noutatile pe MyBar. Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu promotiile noastre!

absolut

 

ABSOLUT VODKA, lansata in SUA in anul 1979, este a patra bautura alcoolica din lume ca volum al vanzarilor, fiind disponibila pe 126 de piete. ABSOLUT VODKA este brandul numarul 1 de vodca premium din lume (sursa: Impact International)

 

 

 

 

 

 

Este produsa din grau de iarna, o cereala rezistenta care-i confera caracterul fin. Aproximativ 125.000 tone de cereale sunt folosite anual pentru a produce ABSOLUT VODKA. Peste un kilogram de cereale se foloseste pentru fiecare sticla de 1 litru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru producerea ABSOLUT VODKA se foloseste un proces unic, numit distilare continua, introdus in secolul XIX de "Regele Vodcii", Lars Olsson Smith. ABSOLUT VODKA este distilata de sute de ori, pana la inlaturarea tuturor impuritatilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Campaniile publicitare ABSOLUT VODKA, castigatoare de numeroase premii, continua sa inovereze modul de a transmite valorile cheie ale marcii. In 1999, campania publicitara ABSOLUT VODKA a fost considerata printre cele mai bune campanii publicitare ale secolului trecut de Advertising Age. Aromele sunt precum nuantele naturii, puse intr-o sticla.

Raspberri

Definitia de dictionar data termenului absolut spune ca este vorba despre ceva care fie este absolut, fie nu este. Trebuie sa admitem, totusi, ca sunt inca sase vodci care pot fi comparate: ABSOLUT PEPPAR, ABSOLUT CITRON, ABSOLUT KURANT, ABSOLUT MANDARIN, ABSOLUT VANILLA si ABSOLUT RASPERRI.

 

 

Abolut Mandrin

 

 

 

 

 

 

 

Toate ingredientele - graul, apa, aromele - sunt 100% naturale. Si chiar daca unele au o nota de dulceata, nu li s-a adaugat deloc zahar. Descrierea acestor arome unice nu le prezinta la adevarata valoare- trebuie sa le gusti ca sa le apreciezi cu adevarat.

 

 

GiftSolution.ro Cos Paste Cadouri Martie Cos Craciun Hampers Ambalaje Cadou,  Ambalaje Decorative, Magazinul de Ambalaje