CATEGORII
Newsletter Afla primul care sunt noutatile pe MyBar. Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu promotiile noastre!

balantines

 

BALLANTINE'S

 

Ballantine's ramane tributar creatorului sau, George Ballantine, si traditiei de a nu face compromisuri.

Este al doilea cel mai mare brand de whisky din lume. Practic in fiecare secunda se vand doua sticle de Ballantine's.

 

Sandy Hyslop este cel de-al cincilea Master Blender detinator al secretului retetei Ballantine's care se poate descrie ca o combinatie unica de whisky-uri din cereale si de single malt-uri, aduse din patru regiuni ale Scotiei, care fiecare in parte,  si-a pus amprenta asupra produsului final. Astfel, din Speyside vin consistenta, aromele de flori si de fructe; din Hghlands, aromele de fructe si de mirodenii; din Lowlands, omogenitatea si sofisticarea; din Islay, gustul uscat si afumat.  

Maturarea se face in butoaie de Bourbon, de unde rezulta unicitatea si savoarea acestui minunat scotch whisky.

Ballantine's are cea mai diversa gama de malt de calitatea din intreaga lume, caracterizata prin intensitatea remarcabila a aromelor, profunzimea deosebita si aromele puternice, complexitatea de neintrecut si nu in ultimul rand, caracterul unic al gamei.

 

Ballantines

 

 

 

 

 

 

BALLANTINE'S FINEST

 

Ballantine's Finest este un scotch complex, rafinat si elegant. Gustul sau este considerat ca definitoriu pentru stilul modern.

Culoarea aurie, deschisa, a bauturii si gustul de neconfundat sunt rezultatul unui amestec complex de single malt-uri si de whisky-uri din cereale culese din toate colturile Scotiei - toate invechite cel putin trei ani, multe dintre ele chiar mai mult. Aromele din Miltonduff si Glenburgie ale maltului ii dau lui Ballantine's Finest note de ciocolata, de mar si de vanilie.

 

 

 

 

 

 

BALLANTINE'S 12 ANI

 

 

Ballantines 12 ani

 

 

 

 

Un amestec complex, intregit, cu un echilibru perfect de stejar, de fructe, de mirodenii si o textura cremoasa.

Ballantine's 12 ani este rezultat din amestec a peste 40 de single malt-uri si de whisky-uri din cereale, fiecare invechite cel putin 12 ani.

De aceea a primit, de-a lungul anilor, numeroase premii internationale, stabilind standardul pentru aur la whisky-urile scotch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALLANTINE'S 17 ANI

 

ballantines 17 ani

 

 

 

 

 

Provenit din tara originala de acum 75 de ani, Ballantine's 17 ani a ramas in mare parte neschimbat de cand a fost produs prima data. Aceasta reteta secreta cuprinde 40  de malt-uri si de cereale diferite, adunate din fiecare regiune a Scotiei, orchestrate in acest amestec clasic, creand o aroma complexa ce intruchipeaza spiritul scotian. 

 

 

 

 

 

 

BALLANTINE'S 21 ANI

 

 

 

 

BALLANTINES 21 ANI

 

 

 

 

 

 

Cunoscatorii considera Ballantine's 21 ani ca fiind scotch-ul premium suprem. Medaliat cu aur la Competitia Internationala a Vinului si Bauturilor Spirtoase in anul 1998, acest amestec sofisticat este vandut mai ales in duty free-urile internationale si pe anumite piete atent selectate.

 

 

GiftSolution.ro Cos Paste Cadouri Martie Cos Craciun Hampers Ambalaje Cadou,  Ambalaje Decorative, Magazinul de Ambalaje