CATEGORII
Newsletter Afla primul care sunt noutatile pe MyBar. Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu promotiile noastre!

chivas

Chivas Regal este distinctiv datorita maturitatii sale si a metodelor de amestecare. Amestecul este un mariaj de whisky-uri de malt si de cereale, care au fost invechite cel putin 12 ani, ceea ce le permite sa dezvolte arome distinctive si unice. Este descris ca un whisky deluxe si are un gust bogat si fin.

O influenta cheie in whisky-ul Chivas Regal este Speyside: o zona luxurianta din Scotia, adapostita, cu soluri fertile si izvoare limpezi - o locatie ideala pentru a produce whisky-uri bogate, intregi si delicate.

Chivas Regal contine o proportie mare de whisky-uri de malt de cea mai buna calitate din Speyside, mai ales Strathisla si Longmom, care ii dau aromele florale si de fructe, dulceata de miere, bogatia si persistenta.

Chivas regal 12

 

 

 

 

CHIVAS REGAL 12 ANI

 

 

Chivas Regal 12 ani este un amestec premium de whisky, a carui aroma are multe fete. Aceste arome si caractere trebuie testate - de exemplu, prima inghititura poate avea gust de fructe de livada si de mere, dar a doua sorbitura are note de miere si de vanilie, iar a treia, de aluna si o finete cremoasa. Aceasta este placerea Chivas Regal. Personalitatea Chivas Regal este asemenea unui diamant cu multe fatete: are multe gusturi, toate in armonie, creand un gust bogat, fin si generos.

 

 

Chivas Regal 18

 

CHIVAS REGAL 12 ANI

 

 

Chivas Regal 18 ani ofera un whisky rasplatitor si luxos, fiindca este facut din whisky-uri de o exceptionala bogatie. Are o culoare intensa, intunecata de chihlimbar si un gust catifelat, de ciocolata neagra cu o idee de fum dulce.

 

 

 


Royal Salute 21 ani

 

 

 

 

ROYAL SALUTE 21 ANI

 

Royal Salute 21 ani este realizat manual, de o echipa de artisti creatori in portelan, timp de sase zile, fiecare vas ceramic de Royal Salute 21 Year Old este decorat in rosu, verde si albastru - culorile bijuteriilor din coroana regala - si este impodobit cu imaginea maiestuasa a lui Robert the Bruce, eroicul rege razboinic scotian. Este apoi imbracat intr-un sac de catifea, pentru a transmite putere si incredere. Are o culoare intensa, de chihlimbar auriu cu arome puternice de pere dulci si de citrice, carora li se alatura aroma puternica a florilor de vara. Apoi, se simt arome elegante de vanilie dulce si de stejar, care sunt completate de note subtile de sherry si de fum.

 

 

 

GiftSolution.ro Cos Paste Cadouri Martie Cos Craciun Hampers Ambalaje Cadou,  Ambalaje Decorative, Magazinul de Ambalaje