CATEGORII
Newsletter Afla primul care sunt noutatile pe MyBar. Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu promotiile noastre!

hennessy

Hennessy este o marca de lux si ocupa incontestabil primul loc pe piata mondiala a cognacului. Ponderea lui pe piata este mai mare decat a urmatoarelor marci de cognac impreuna. 

Hennessy detine cea mai mare rezerva din lume de eau-de-vie-uri cu vechime. Unele dintre acestea dateaza din anul 1800.

Hennessy vs

De asemenea, Hennessy este creatorul si liderul categoriei de cognac X.O.

 

 

 

 

 

 

Hennessy V.S.

 

O compozitie creata din 40 de eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele pana la 18 ani. Gustul cognacului Hennessy V.S. este viu si echilibrat. Este caracterizat de o aroma de stajar cu o nota de alune de padure.

 

FDC

 

Hennesy Fine de Cognac

 

 

O compozitie creata de 60 de eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele au chiar o vechime de 10 ani. Buchetul aromelor acestui cognac este alcatuit in primul rand de floarea de portocal, coaja de lamaie, scoartisoara si miere si culmineaza cu o nota de lemn de stejar.

Excitant si senzual.

 

xo

 

 

 

 

 

Hennessy X.O.

 

O compozitie creata din peste 100 de eau-de-vie-uri diferite, dintre care unele chiar de 30 de ani. Un X.O. original, delicat, asezat si bogat. Are o aroma caracteristica de stejar dar si de flori, cu un miros neobisnuit de delicat.

 

paradise

 

Hennessy Paradis

 

 

Senzual si persistent, cu o eleganta de neintrecut, Paradis reprezinta o combinatie de circa 100 de "eaux de vie" invechite pana la 130 de ani. E foarte complex, avand o varietate bogata de arome. Culoare aramiu stralucitor. La miros, se simt arome de scortisoara, fructe confiate si dulceata de macese. Perfect armonios la gust, Paradis Extra, se dezvaluie ca fiind puternic, fin, corpolent, cu final prelung. Forta si finetea sa ii confera echilibrul perfect.

GiftSolution.ro Cos Paste Cadouri Martie Cos Craciun Hampers Ambalaje Cadou,  Ambalaje Decorative, Magazinul de Ambalaje