CATEGORII
Newsletter Afla primul care sunt noutatile pe MyBar. Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu promotiile noastre!

smirnoff

 

SMIRNOFF RED LABEL

 

SMIRNOFF RED

 

 

Smirnoff Red, vodca No. 1 in lume, trece printr-un proces de distilare tripla continua, ceea ce asigura puritatea alcoolului din continutul sau.

 

 

Dupa procesul de distilare incepe un proces de filtrare prin carbune de lemn si mesteacan sud-european. Secretul filtrarii face din Smirnoff No. 21 cea mai neutra vodca din lume - fara culoare, fara miros, fara aroma. Spre deosebire de alte tipuri de vodca, Smirnoff No. 21 nu contine niciun fel de aditivi de "imblanzire" a gustului. Tot ceea ce consumati este vodca pura.Smirnoff No. 21 este ideala pentru mixare.

 

 

 

 

SMIRNOFF BLACK LABEL

 

 

SMIRNOFF BLACK

 

 

 

Smirnoff No. 55 este o vodca premium care cucereste prin puritatea si personalitatea gustului, prin eleganta formei si stilului de prezentare.

Distilarea in alambic de cupru, datand de sute de ani, este secretul gustului uniform si echilibrat al Smirnoff Black.

Conform retetei rusesti traditionale, Smirnoff Black readuce la viata era de aur a productiei de vodca.

Rezultatul este un gust unic, plin de caracter care ii surprinde chiar si pe cei mai pretentiosi consumatori, aflati permanent in cautarea unei bauturi cu gust autentic.

 

Pentru ei a fost creata Smirnoff Black, o bautura de o delicatete exceptionala, subliniata de aromele subtile de fructe si tonurile florale de de neconfundat.

 

 

SMIRNOFF - alte arome

 

Smirnoff este disponibil pe piata romaneasca si in urmatoarele variante: Smirnoff Citrus Twist, Smirnoff Green Apple Twist, Smirnoff Orange Twist, Smirnoff Raspberry Twist, Smirnoff Vanila Twist.

 

 

SMIRNOFF CITRUSSMIRNOFF GREEN APPLESMIRNOFF ORANGESMIRNOFF RASBERRYSMIRNOFF VANILLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GiftSolution.ro Cos Paste Cadouri Martie Cos Craciun Hampers Ambalaje Cadou,  Ambalaje Decorative, Magazinul de Ambalaje